Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Lørdag den 12. maj 2018
Musik
Poul Krebs - indendørs sommerkoncert
Stående koncert. Når Poul Krebs drager ud under åben himmel i sommeren 2018, bliver det med et repertoire af både de største sange og highlights fra det roste 2017-album ”Maleren og delfinerne på bugten”. Og det bliver selvfølgelig i det bedste selskab med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”. Bemærk: stående koncert, ingen siddepladser.

Læs mere..
Tirsdag den 18. september 2018
Underholdning
KulturKaffe: Githa Nørby, Ord og toner
Oplev en intens og intim aften i selskab med en af Danmarks dygtigste og mest folkekære skuespillere, Ghita Nørby og hendes mangeårige kunstneriske og personlige ven, guitaristen Lars Hannibal. Ghita Nørby vil blandet andet læse nogle af hendes favorit eventyr af H.C. Andersen. Dertil spiller Lars Hannibal smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire.

Læs mere..
Fredag den 5. oktober 2018
Musik
Big Fat Snake - afskedsturne
”Folkets Rock 'n' Roll band” Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands, drager i 2018 ud på deres sidste turne. Stående koncert, ingen siddepladser.

Læs mere..
Tirsdag den 23. oktober 2018
Underholdning
Syng-med Stand-up for seniorer
Et foredrag om humor og den tredje alder. Ja, alder kommer helt af sig selv, man skal bare vente lidt, siger sanger og skuespiller Bertel Abildgaard. Foredraget er en blanding at gode historier og sange fra den danske sangskat. Sange man vel at mærke kan synge med på uden at have teksten foran sig. Charmerende og sjovt foredrag, hvor der både grines og synges.

Læs mere..
Tirsdag den 30. oktober 2018
Foredrag / møder
15 år i Fremmedlegionen
Brian Langes personlige beretning om drengen fra Haderslev, der drømmer om at blive elitesoldat. Brian beskriver både det krævende optagelsesforløb, øvelser og flere af de mange missioner, han har deltaget i rundt omkring i verden. Om de mest kritiske øjeblikke, og om livet i den verden, der af mange opfattes som lukket, og ikke er for sarte sjæle.

Læs mere..
Lørdag den 10. november 2018
Musik
SCANDINAVIAN PINK FLOYD PROJECT
Pink Floyd Project genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd. Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Bemærk. Stående koncert; ingen siddepladser

Læs mere..
Tirsdag den 13. november 2018
Foredrag / møder
Når engle sender tegn
Et historiefortællende, afslappet og humoristisk foredrag om hvordan vi kan blive opmærksomme på englenes tilstedeværelse. Har du brug for englenes hjælp til at finde lethed og ro? Vil du lære at mærke englenes nærvær? Line Rune Balling bor i Aalborg med sin familie, hvor hun også arbejder som englehealer. Bliv opmærksom på englenes tilstedeværelse i dit liv.

Læs mere..
Lørdag den 24. november 2018
Foredrag / møder
One Dollar Man
En utrolige historie om danskeren, der ændrede Anden Verdenskrig. Franklin D. Roosevelt havde brug for en mand, der kunne stille sig i spidsen for den amerikanske produktion af krigsudstyr. Lønnen var på symbolske 1 dollars om året. Præsidenten havde kun én kandidat til jobbet: 'Danskeren' Sådan gik det til, at William S. Knudsen blev ”The One Dollar Man” Foredrag v. forfatter Ole Sønnichsen.

Læs mere..
Tirsdag den 4. december 2018
Foredrag / møder
Kvinde, er du faldet i luksusfælden?
Selvom vi prædiker ligestilling her i 2018, så er det manden, der sidder for enden af forhandlingsbordet i 2/3 af danske forhold, når vi taler om privatøkonomi. Det er da noget pjat, siger Ann Lehmann Erichsen forfatter til bogen ’Plus på kontoen’ og kendt fra tv3-programmet Luksusfælden. Vil du gerne starte det nye år, med råd til mere af det sjove, så er dette foredrag lige noget for dig!

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS