Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Lørdag den 22. august 2020
Musik
Dissing Las & Cross Band spiller Dylan
Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan-universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år, og som medvirkede på to af hans albums.

Læs mere..
Fredag den 11. september 2020
Musik
Mezzoforte i Danmark!
Islandske Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes! Hør hittet her: https://www.youtube.com/watch?v=gmSDTutGyIw

Læs mere..
Tirsdag den 15. september 2020
Foredrag
Kulturkaffe med Rita Knudsen
Rita Knudsen mistede for nogle år siden sin mand Aage. Måske kender du dokumentaren "Rita og Aages sidste dans", en rørende historie om livet med Alzheimers, og de dilemmaer den bringer med sig. Mød Rita og hør hende fortælle om livet med Aage, om kærlighed, værdighed og om at bryde tabuer

Læs mere..
Tirsdag den 22. september 2020
Foredrag
Livsglæde, velvære og fred i sindet
Et underliggende behov hos alle er at føle sig elsket og få dækket de basale behov og føle Velvære! Foredrag om hvad der står i vejen for at opleve det naturlige, medfødte Velvære, Livsglæden. Det gør dine tanker om Livet og dig selv, dine forventninger, dit fokus og dine overbevisninger.

Læs mere..
Lørdag den 26. september 2020
Andet
Kvindedag med Jim Lyngvild
Kom til kvinde- og venindedagen 2020 i Hadsund KulturCenter. Madammerne fra Hadsund og medarrangører sørger for en dejlig dag med kaffe og shopping, samt et foredrag med den spektakulære Jim Lyngvild, der både er forfatter, cremekonge, modeskaber, viking og bestemt ikke kedelig!

Læs mere..
Søndag den 4. oktober 2020
Musik
Dobbeltkoncert i Hadsund
Kom til et brag af en dobbeltkoncert, når det lokale kor Stay On The Beat fra Mariagerfjord Kulturskole og Gospelkoret KOINONIA fra Aarhus slår dørene op til en fed workshopkoncert. Korene synger til koncerten både sammen og hver for sig. Billetter købes i døren - MobilePay eller kontant.

Læs mere..
Mandag den 5. oktober 2020
Foredrag
Svend Brinkmann: Hvad er et menneske?
Er evig forandring efterhånden det eneste permanente i vores liv? Med udgangspunkt i sine samfundskritiske bøger spørger Svend Brinkmann på denne aften, om vi har nået grænsen for, hvor megen fleksibilitet og omstillingsparathed, mennesker kan kapere. I samarbejde med Lille Skole for Voksne.

Læs mere..
Tirsdag den 6. oktober 2020
Andet
Workshop: Om at skrive
Hvordan skriver man egentlig en bog? Forfatter Anne-Mette Sohn Jensen fortæller om hele processen fra idé til tryk og om at få tid til at skrive i en travl hverdag. Programmet vil veksle mellem oplæg fra Anne-Mette og skriveøvelser så medbring din notesbog. Foto: Anja Asmussen

Læs mere..
Onsdag den 7. oktober 2020
Teater
Annas verden
Anna Ancher, gift med Michael Ancher, blev en af de første kvindelige malere i Danmark. Hendes valg af en kunstnerkarriere er på den tid ikke lige forståelig og velset. Det giver udfordringer at være både kunstner, hustru og mor, men det er et gennembrud for hende og den tids kvinder.

Læs mere..
Lørdag den 10. oktober 2020 - Lørdag den 17. oktober 2020
Børn
Krea i efterårsferien
Mangler du en flot nøglering til dine nøgler? Så mød op på biblioteket i ferien og dekorér dit helt eget nøgleringsvedhæng. Der er 1 nøglering pr. deltager – så længe lager haves.

Læs mere..
Lørdag den 24. oktober 2020
Musik
Back to Back - stående koncert
Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, "Som De Andre Gør", "En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenester.

Læs mere..
Tirsdag den 27. oktober 2020
Foredrag
Kulturkaffe: Niels Krause Kjær
Med afsæt i sine romaner, Mørkeland og Kongekabale, samt hjælp fra anekdoter og tal, forsøger journalist og forfatter Niels Krause-Kjær at besvare spørgsmålet ”kan man stole på en politiker?”. Der er basis for at diskutere bagefter, for kan man stole på en journalist? Foto: Christian Rein

Læs mere..
Fredag den 30. oktober 2020
Spil Dansk
Morgensang på Hadsund Bibliotek
Kom og syng dagen i gang når bibliotekerne arrangerer fællessang mellem bøgerne. Dette år står i naturens tegn og vi vil sammen synge danske sange om vores skønne land og dets natur. Efterfølgende giver biblioteket en kop kaffe eller te. Vi synger i Hadsund, Hobro, Arden og Mariager.

Læs mere..
Lørdag den 31. oktober 2020
Børn
Beatværksted: Lav musik på din mobil
Vil du bruge din mobil eller tablet til andet end spil og fotos? Så kom hen på biblioteket og lær at lave musik i en fart. Husk at medbringe din mobil eller tablet og dine hovedtelefoner. Vi downloader forskellige gratis apps og lærer at sample, programmere, spille beats og andet musik.

Læs mere..
Torsdag den 5. november 2020
Foredrag
Holger Bech Nielsen: Guds partikel
Oplev et helt unikt foredrag – med masser af stof til eftertanke. Mød Holger Bech Nielsen, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt – og mød samtidig en mand, der brænder for emnet – og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre!

Læs mere..
Onsdag den 18. november 2020
Foredrag
Regan Vest
At træde ind i REGAN Vest - 60 meter under en kridtbakke i Rold Skov - er på mange måder som at træde ind i selve Den Kolde Krig. Historiker Ulla Egeskov vil fortælle om regeringsanlæggets historie og sit daglige arbejde med at gøre REGAN VEST klar til at tage imod et publikum.

Læs mere..
Mandag den 23. november 2020 - Mandag den 21. december 2020
Børn
Adventsquiz på Hadsund Bibliotek
Kom og gæt med i vores adventsquiz for børn. Hver uge er der et nyt julespørgsmål og fede præmier til den heldige vinder. Du kan deltage i quizzen hele december måned i både den betjente og selvbetjente åbningstid.

Læs mere..
Fredag den 4. december 2020
Børn
Julefis med Trille og Tralle
Skovnisserne Trille og Tralle elsker at drille skovens dyr - men rævemor driller også og snupper Trille og Tralles nissetøj. Hvordan får de nu julestemningen tilbage? En sjov og musikalsk fortælling for hele familien med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de skøre nisser.

Læs mere..
Onsdag den 7. april 2021
Teater
De tre musketerer
Intriger, fægtescener, kærlighed, onde skurke og ædle helte. Alexander Dumas udødelige roman De tre musketerer rummer det hele. Alle romanens figurer bliver spillet, sunget og danset i denne opdaterede teaterudgave med masser af komik, tilsat kendte hits fra operaer, operetter og musicals.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS