Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Søndag den 4. oktober 2020
Musik
AFLYST: Dobbeltkoncert i Hadsund
AFLYST Kom til et brag af en dobbeltkoncert, når det lokale kor Stay On The Beat fra Mariagerfjord Kulturskole og Gospelkoret KOINONIA fra Aarhus slår dørene op til en fed workshopkoncert.

Læs mere..
Mandag den 5. oktober 2020
Foredrag
AFLYST // Svend Brinkmann
Arrangement er desværre aflyst pga Covid-19. Alle der har købt billetter vil blive kontaktet. I samarbejde med Lille Skole for Voksne

Læs mere..
Tirsdag den 6. oktober 2020
Andet
Workshop: Om at skrive
Hvordan skriver man egentlig en bog? Forfatter Anne-Mette Sohn Jensen fortæller om hele processen fra idé til tryk og om at få tid til at skrive i en travl hverdag. Programmet vil veksle mellem oplæg fra Anne-Mette og skriveøvelser så medbring din notesbog. Foto: Anja Asmussen

Læs mere..
Onsdag den 7. oktober 2020
Teater
Annas verden
Anna Ancher, gift med Michael Ancher, blev en af de første kvindelige malere i Danmark. Hendes valg af en kunstnerkarriere er på den tid ikke lige forståelig og velset. Det giver udfordringer at være både kunstner, hustru og mor, men det er et gennembrud for hende og den tids kvinder.

Læs mere..
Lørdag den 24. oktober 2020
Musik
Back to Back - stående koncert
Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, "Som De Andre Gør", "En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenester.

Læs mere..
Tirsdag den 27. oktober 2020
Foredrag
Kulturkaffe: Niels Krause-Kjær
Med afsæt i sine romaner, Mørkeland og Kongekabale, samt hjælp fra anekdoter og tal, forsøger journalist og forfatter Niels Krause-Kjær at besvare spørgsmålet ”kan man stole på en politiker?”. Der er basis for at diskutere bagefter, for kan man stole på en journalist? Foto: Christian Rein

Læs mere..
Lørdag den 31. oktober 2020
Børn
Beatværksted: Lav musik på din mobil
Vil du bruge din mobil eller tablet til andet end spil og fotos? Så kom hen på biblioteket og lær at lave musik i en fart. Husk at medbringe din mobil eller tablet og dine hovedtelefoner. Vi downloader forskellige gratis apps og lærer at sample, programmere, spille beats og andet musik.

Læs mere..
Torsdag den 5. november 2020
Foredrag
AFLYST // Holger Bech Nielsen
Arrangement er desværre aflyst pga Covid-19. Alle der har købt billetter vil blive kontaktet.

Læs mere..
Onsdag den 18. november 2020
Foredrag
REGAN Vest
At træde ind i REGAN Vest - 60 meter under en kridtbakke i Rold Skov - er på mange måder som at træde ind i selve Den Kolde Krig. Historiker Ulla Egeskov vil fortælle om regeringsanlæggets historie og sit daglige arbejde med at gøre REGAN VEST klar til at tage imod et publikum.

Læs mere..
Mandag den 23. november 2020 - Mandag den 21. december 2020
Børn
Adventsquiz på Hadsund Bibliotek
Kom og gæt med i vores adventsquiz for børn. Hver uge er der et nyt julespørgsmål og fede præmier til den heldige vinder. Du kan deltage i quizzen hele december måned i både den betjente og selvbetjente åbningstid.

Læs mere..
Fredag den 4. december 2020
Børn
Julefis med Trille og Tralle
Skovnisserne Trille og Tralle elsker at drille skovens dyr - men rævemor driller også og snupper Trille og Tralles nissetøj. Hvordan får de nu julestemningen tilbage? En sjov og musikalsk fortælling for hele familien med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de skøre nisser.

Læs mere..
Onsdag den 7. april 2021
Teater
De tre musketerer
Intriger, fægtescener, kærlighed, onde skurke og ædle helte. Alexander Dumas udødelige roman De tre musketerer rummer det hele. Alle romanens figurer bliver spillet, sunget og danset i denne opdaterede teaterudgave med masser af komik, tilsat kendte hits fra operaer, operetter og musicals.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS