Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Tirsdag den 27. februar 2018
Film
KulturKaffe-Træfningen ved Hollandshus
Sæt dig godt til rette i de bløde biografsæder og lad dig rive med af dramadokumentaren om den mest berømte hændelse i Rold Skov under 2. verdenskrig. Vi starter aftenen med at servere kaffe og småkager, mens instruktør Henrik Bugge Mortensen fortæller om det store arbejde, der ligger bag filmen. Filmen varer 50. min.

Læs mere..
Fredag den 2. marts 2018
Musik
Michael Falch solo
Det er igen blevet tid for topaktuelle Michael Falch til at tage på en af sine intime, akustiske soloturnéer. Den danske rockveteran medvirker i årets udgave af seersuccesen Toppen af Poppen på TV2, og under en heftigt rockende periode med sit band udsendte han sidste år det dristige, moderne album,'Pludselig alting samtidig', der blev lovprist overalt og præmieret af Statens Kunstfond.

Læs mere..
Lørdag den 10. marts 2018
For børn
Familielørdag: Vi klipper gækkebreve
Slip fantasien og saksen løs – og vær med i konkurrencen om at vinde et lækkert påskeæg. Biblioteket har alle materialerne, så kom og klip et gækkebrev og find et sjovt vers at skrive på. Alle deltagere er med i konkurrencen - vi trækker to vindere blandt de udstillede gækkebreve, og vinderne får direkte besked pr. telefon. For hele familien.

Læs mere..
Tirsdag den 10. april 2018
Foredrag / møder
KulturKaffe og Drabschefens historier
Foredrag med tidligere drabschef Kurt Kragh, hvor han fortæller om, hvad der gør nogen til mordere, og hvad motiverne er. Han vil også berette om de største mordsager han har arbejdet med i sin karriere. Det bliver en særlig aften, hvor man får et indblik i opklaringsarbejdet i udvalgte drabssager, og om den helt specielle kultur i dansk politis rejsende eliteenhed.

Læs mere..
Lørdag den 12. maj 2018
Musik
Poul Krebs - indendørs sommerkoncert
Stående koncert. Når Poul Krebs drager ud under åben himmel i sommeren 2018, bliver det med et repertoire af både de største sange og highlights fra det roste 2017-album ”Maleren og delfinerne på bugten”. Og det bliver selvfølgelig i det bedste selskab med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”. Bemærk: stående koncert, ingen siddepladser.

Læs mere..
Tirsdag den 18. september 2018
Underholdning
KulturKaffe: Githa Nørby, Ord og toner
Oplev en intens og intim aften i selskab med en af Danmarks dygtigste og mest folkekære skuespillere, Ghita Nørby og hendes mangeårige kunstneriske og personlige ven, guitaristen Lars Hannibal. Ghita Nørby vil blandet andet læse nogle af hendes favorit eventyr af H.C. Andersen. Dertil spiller Lars Hannibal smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire.

Læs mere..
Fredag den 5. oktober 2018
Musik
Big Fat Snake - afskedsturne
”Folkets Rock 'n' Roll band” Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands, drager i 2018 ud på deres sidste turne. Stående koncert, ingen siddepladser.

Læs mere..
Lørdag den 10. november 2018
Musik
SCANDINAVIAN PINK FLOYD PROJECT
Pink Floyd Project genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd. Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Bemærk. Stående koncert; ingen siddepladser

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS