Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Torsdag den 6. september 2018 - Torsdag den 20. december 2018
For børn
Strikkecafé for børn
Strikkecafeen på Mariagerfjord Bibliotekerne er for dig der går i 0.-6. klasse og kan strikke lidt, meget eller har lyst til at lære det. Strikkecafeen starter i Hobro i uge 35, og de øvrige steder i uge 36. Der er strikkecafe hver uge på alle fire afdelinger. Find datoerne på hjemmesiden og Facebook. Strikkecafeen er et samarbejde mellem Rinette Jensen og Mariagerfjord Bibliotekerne.

Læs mere..
Lørdag den 22. september 2018
Underholdning
Madammernes Kvinde- & Venindedag
For 5. år i træk afholdes kvindedagen i Hadsund. I år kommer Pernille Aalund med foredraget: 'Det ægte liv', der er kærligt, levende og humoristisk. Stemningen er som altid uformel og hyggelig. Der er masser af gode tilbud i Salen. Kaffe og kage er klar i KulturCafeen. Vi slutter af med at trække fine gaver på billetnumrene. NB! Begrænset antal billetter.

Læs mere..
Fredag den 5. oktober 2018
Musik
Big Fat Snake - afskedsturne
”Folkets Rock 'n' Roll band” Big Fat Snake, der i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands, drager i 2018 ud på deres sidste turne. Stående koncert, ingen siddepladser.

Læs mere..
Lørdag den 13. oktober 2018
For børn
Krealørdag: Pompon-edderkopper
Så er det efterårsferie – og snart Halloween. Kom ind på biblioteket i den betjente åbningstid og lav edderkoppe-kryb og kravl af pomponer og filt. Vi har pomponværktøj og masser af filt og garn og øjne – og piberensere. Vi mangler kun dig og en voksen. Værkstedet er for alle børn med forældre. Max 3 edderkopper pr. deltager.

Læs mere..
Tirsdag den 16. oktober 2018
For unge
Readathon
Er du mellem 11 og 14 år? Har du altid haft lyst til at deltage i et marathon – så er Readathon måske lige noget for dig! Readathon er et læsemaraton, hvor du læser en masse. Vi læser i 8 timer fra kl. 16.00-00.00. Du kommer også til at opleve biblioteket efter lukketid. Vi får besøg af Nicole Boyle Rødtnes. Derudover vil der være pizza, små konkurrencer og rundtur i bibliotekets hemmelige kælder.

Læs mere..
Tirsdag den 23. oktober 2018
Underholdning
Syng-med Stand-up for seniorer
Et foredrag om humor og den tredje alder. Ja, alder kommer helt af sig selv, man skal bare vente lidt, siger sanger og skuespiller Bertel Abildgaard. Foredraget er en blanding at gode historier og sange fra den danske sangskat. Sange man vel at mærke kan synge med på uden at have teksten foran sig. Charmerende og sjovt foredrag, hvor der både grines og synges.

Læs mere..
Mandag den 29. oktober 2018
Andet
Bibliotekets Bogcafeer
Kom til en hyggelig aften i bøgernes tegn og få bibliotekarernes bud på gode læseoplevelser. Vi gentager succesen fra sidste år og får besøg fra Forfatterværkstedet fra Bogby9520, der vil fortælle og læse op af det de arbejder med. Der er som altid kaffe og kage, så husk at tilmelde dig af hensyn til forplejningen. Se hvem du kan møde hvor, på vores hjemmeside.

Læs mere..
Tirsdag den 30. oktober 2018
Foredrag / møder
15 år i Fremmedlegionen
Brian Langes personlige beretning om drengen fra Haderslev, der drømmer om at blive elitesoldat. Brian beskriver både det krævende optagelsesforløb, øvelser og flere af de mange missioner, han har deltaget i rundt omkring i verden. Om de mest kritiske øjeblikke, og om livet i den verden, der af mange opfattes som lukket, og ikke er for sarte sjæle.

Læs mere..
Lørdag den 10. november 2018
Musik
Scandinavien Pink Floyd Pproject
Pink Floyd Project genopfører legendariske "Wish You Were Here" i sin fulde længde. Bandet præsenterer sit dugfriske bud på hvordan netop dette album skal lyde i 2018 med visuals, lysshow og kvadrofonisk lyd. Pink Floyd Project stiller med 10 musikere på scenen og et håndplukket arsenal af gamle og nye instrumenter. Bemærk. Stående koncert; ingen siddepladser.

Læs mere..
Lørdag den 10. november 2018
For børn
Krealørdag: Vindspil
Farvelæg og saml dit eget fine vindspil. Hæng vindspillet op ude i haven eller lad det pynte på værelset, hvor det vil dreje rundt, når vinduet er åbent. Nyd de afslappende og hyggelige lyde fra vindspillet, når det blæser. Vælg mellem flere forskellige motiver – der må laves 1 vindspil pr. person. Biblioteket har alle materialerne – vi mangler kun dig. Børn under 8 år kun iflg. med en voksen.

Læs mere..
Tirsdag den 13. november 2018
Foredrag / møder
Når engle sender tegn
Et historiefortællende, afslappet og humoristisk foredrag om hvordan vi kan blive opmærksomme på englenes tilstedeværelse. Har du brug for englenes hjælp til at finde lethed og ro? Vil du lære at mærke englenes nærvær? Line Rune Balling bor i Aalborg med sin familie, hvor hun også arbejder som englehealer. Bliv opmærksom på englenes tilstedeværelse i dit liv.

Læs mere..
Lørdag den 24. november 2018
Foredrag / møder
One Dollar Man
En utrolige historie om danskeren, der ændrede Anden Verdenskrig. Franklin D. Roosevelt havde brug for en mand, der kunne stille sig i spidsen for den amerikanske produktion af krigsudstyr. Lønnen var på symbolske 1 dollars om året. Præsidenten havde kun én kandidat til jobbet: 'Danskeren' Sådan gik det til, at William S. Knudsen blev ”The One Dollar Man” Foredrag v. forfatter Ole Sønnichsen.

Læs mere..
Søndag den 25. november 2018
Musik
Jesper Lundgaard - intim julekoncert
Julekoncerten er en livsglad fejring af danskernes fælles højtid. Jesper har valgt danske sange, som hvert år synges om træet 24. dec. Han vil også smukt fortolke engelske carols, julehits fra radioen, store highlights og sammen synger vi Dejlig Er Jorden. Jesper udstråler med sin store stemme og nærvær en ægte juleglæde, der smitter af på publikum. Der er garanti for godt humør og julestemning.

Læs mere..
Onsdag den 28. november 2018
Teater
Haabet - et historisk drama
Baseret på Mich Vraas roman af samme navn. En gribende, tankevækkende og barsk fortælling, der også rummer kærlighed og håb. Om fregatten Haabet på en sejlads, der skal bringe slaver fra Guldkysten. Et drama der sætter dybe spor. En række menneskers skæbne ændres for altid, og om en tid vi i dag ser på med skamfulde øjne. Indledning kl. 19 ved lektor Ole Bent Larsen: om slaveriet.

Læs mere..
Tirsdag den 4. december 2018
Foredrag / møder
Kvinde, er du faldet i luksusfælden?
Selvom vi prædiker ligestilling her i 2018, så er det manden, der sidder for enden af forhandlingsbordet i 2/3 af danske forhold, når vi taler om privatøkonomi. Det er da noget pjat, siger Ann Lehmann Erichsen forfatter til bogen ’Plus på kontoen’ og kendt fra tv3-programmet Luksusfælden. Vil du gerne starte det nye år, med råd til mere af det sjove, så er dette foredrag lige noget for dig!

Læs mere..
Fredag den 7. december 2018
For børn
Den store Nisseprøve
Nis og Nisse Sisse skal i nisseskole og bestå den store nisseprøve for at kunne beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er enhver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse. Men det er altså lidt svært at sidde stille… En sjov og interaktiv juleforestilling proppet med skønne julesange. For børn i alderen 4-10 år – og deres forældre.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS