Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Tirsdag den 22. januar 2019
Foredrag
Kulturkaffe - Slip drømmene fri.
Foredrag med den modige eventyrer Benedicte Riis. Hun er opvokset på Hadsund-egnen, og som hun siger ” der er mange sjove ting at fortælle fra Als og Øster Hurup og Hadsund og det er jo alt sammen oplevelser, man bygger videre på livet igennem." Benedicte vil fortælle om at vove sig ud på dybt vand og slippe drømmene fri. Et foredrag med film, billeder og musik fra en vild sejltur over atlanten.

Læs mere..
Lørdag den 2. februar 2019
Musik
Nikolaj og Piloterne - 30 års jubilæum
Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Det skal fejres. De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier

Læs mere..
Søndag den 3. februar 2019
Musik
Nytårskoncert med Stay On The Beat
Kom til et brag af en nytårskoncert i Hadsund Kulturcenter! Stay on The Beat er et fedt rytmisk voksenskor med 35 sangere, der bare elsker at synge. Koret synger jazz, pop og rock, og til koncerten vil I opleve et kor med masser af gang i den. Dirigent: Maj-Lis Hoffer Henriksen

Læs mere..
Mandag den 4. februar 2019
Foredrag
Optakt til Ordkraft 2019: Kim Leine
Kom og få en introduktion til Ordkraft 2019 og mød Kim Leine, der fortæller om sit forfatterskab med fokus på det nordiske og på kærlighed, der er årets tema på Ordkraft 2019. Kim Leines forfatterskab kredser om mennesker, der er kastet ind i barske livsbaner præget af misbrug og flugt. Men hvad med kærligheden? Kan den trives under så barske forhold? Begrænset plads. Kræver tilmelding.

Læs mere..
Lørdag den 16. februar 2019
Børn
Tør du røre ved kryb og kravl?
Vinterferiesjov for hele familien. Kom helt tæt på Kryb og Kravl når Terrariet – Reptile Zoo kommer forbi biblioteket og fortæller om slanger, øgler, skildpadder og fugleedderkopper. Se dyrene i levende live, og hvis du er meget modig, kan du også få lov at røre.

Læs mere..
Onsdag den 20. februar 2019
Andet
Højtlæsning for voksne
Kom og lyt, når bibliotekaren læser højt af en række bøger, der har noget til fælles. Aftenens tema er: "De psykologiske" og det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og koncentrere dig om at lytte. Efterfølgende vil vi over en kop kaffe tale om, hvad vi hver især fik ud af teksterne. Husk at tilmelde dig på biblioteket.

Læs mere..
Fredag den 22. februar 2019
Børn
Gaming by Night
Er du mellem 9-14 år og vild med at game? Så kom og vær med til Gaming By Night. Vi spiser pizza og gamer hele aftenen. Sammen laver vi sjove konkurrencer og vilde byggeprojekter – der er selvfølgelig også tid til fri leg. Det vil være muligt at vinde små præmier i løbet af aftenen. Det er tilladt at medbringe slik og sodavand, hvis man har lyst.

Læs mere..
Mandag den 25. februar 2019
Andet
Hvad sker der med klimaet?
Meteorolog Jesper Theilgaard giver sit bud på, hvorfor vejret ikke opfører sig som det gjorde engang. Oversvømmelser og tørke ser vi nu steder, hvor det normalt ikke er tilfældet og Jesper giver dig indblik i klimaets tilstand set fra hans stol. Debatforedrag i samarbejde mellem LOF og Enhedslisten Mariagerfjord.

Læs mere..
Tirsdag den 26. februar 2019
Foredrag
Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne
Hvad er hemmeligheden bag at huske navne og… HVORFOR glemmer vi? Disse spørgsmål vil du få svar på i Ole Larsens foredrag ”Fra dårlig hukommelse til Klæbehjerne”, hvor du også vil få tips til enkle husketeknikker, som du med det samme kan anvende. I dette lærerige og underholdende foredrag lærer du kunsten at huske navne, ansigter, vigtige pointer m.m.

Læs mere..
Lørdag den 9. marts 2019
Musik
Lis Sørensen
Lis Sørensen er lige nu højaktuel i Toppen af Poppen og er mere end klar til at indtage scenerne. Med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger. Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene.

Læs mere..
Tirsdag den 19. marts 2019
Andet
KulturKaffe med Claus Dalby
Claus Dalby holder nu for første gang foredrag. Han kommer med fortælling om haven i Risskov ved Aarhus. Her har han gennem mange år skabt en levende og frodig have opdelt i farveafstemte rum, der bugner af blomstrende vækster. Et svendestykke om selskabshaven, siger han selv. Der er selvfølgelig KulturKaffe til.

Læs mere..
Lørdag den 27. april 2019
Musik
Søs Fenger - stående koncert
En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi” (fra Toppen af poppen). Nye hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med. Søs har herudover udvalgt en række yndlingssange, der vil overraske og tage dig med.

Læs mere..
Mandag den 24. juni 2019 - Fredag den 9. august 2019
Andet
Bogsalg på Hadsund Bibliotek
På bibliotekerne går vi ind for bæredygtighed. Derfor sælger vi ud af de kasserede materialer, så de kan blive til glæde og gavn for dig. Hele sommeren kan du købe i den betjente åbningstid, så længe lager haves. Der er hygge til båd, sommerhus, campingvogn eller terrasseferien.

Læs mere..
Lørdag den 2. november 2019
Musik
Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæum
I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1’eren, det fejres med to eksklusive liveturnéer. I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit koncertsteder. Glæd dig til et genhør i anledning af 40 års jubilæet, for deres første albumudgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS