Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Torsdag den 6. september 2018 - Torsdag den 20. december 2018
For børn
Strikkecafé for børn
Strikkecafeen på Mariagerfjord Bibliotekerne er for dig der går i 0.-6. klasse og kan strikke lidt, meget eller har lyst til at lære det. Strikkecafeen starter i Hobro i uge 35, og de øvrige steder i uge 36. Der er strikkecafe hver uge på alle fire afdelinger. Find datoerne på hjemmesiden og Facebook. Strikkecafeen er et samarbejde mellem Rinette Jensen og Mariagerfjord Bibliotekerne.

Læs mere..
Lørdag den 24. november 2018
Foredrag / møder
One Dollar Man
En utrolige historie om danskeren, der ændrede Anden Verdenskrig. Franklin D. Roosevelt havde brug for en mand, der kunne stille sig i spidsen for den amerikanske produktion af krigsudstyr. Lønnen var på symbolske 1 dollars om året. Præsidenten havde kun én kandidat til jobbet: 'Danskeren' Sådan gik det til, at William S. Knudsen blev ”The One Dollar Man” Foredrag v. forfatter Ole Sønnichsen.

Læs mere..
Søndag den 25. november 2018
Musik
Jesper Lundgaard - intim julekoncert
Julekoncerten er en livsglad fejring af danskernes fælles højtid. Jesper har valgt danske sange, som hvert år synges om træet 24. dec. Han vil også smukt fortolke engelske carols, julehits fra radioen, store highlights og sammen synger vi Dejlig Er Jorden. Jesper udstråler med sin store stemme og nærvær en ægte juleglæde, der smitter af på publikum. Der er garanti for godt humør og julestemning.

Læs mere..
Onsdag den 28. november 2018
Teater
Haabet - et historisk drama
Baseret på Mich Vraas roman af samme navn. En gribende, tankevækkende og barsk fortælling, der også rummer kærlighed og håb. Om fregatten Haabet på en sejlads, der skal bringe slaver fra Guldkysten. Et drama der sætter dybe spor. En række menneskers skæbne ændres for altid, og om en tid vi i dag ser på med skamfulde øjne. Indledning kl. 19 ved lektor Ole Bent Larsen: om slaveriet.

Læs mere..
Tirsdag den 4. december 2018
Foredrag / møder
AFLYST // Kvinde, er du ...
AFLYST PGA SYGDOM // Selvom vi prædiker ligestilling her i 2018, så er det manden, der sidder for enden af forhandlingsbordet i 2/3 af danske forhold, når vi taler om privatøkonomi. Det er da noget pjat, siger Ann Lehmann Erichsen forfatter til bogen ’Plus på kontoen’ og kendt fra tv3-programmet Luksusfælden. Vil du gerne starte det nye år, med råd til mere af det sjove

Læs mere..
Fredag den 7. december 2018
For børn
Den store Nisseprøve
Nis og Nisse Sisse skal i nisseskole og bestå den store nisseprøve for at kunne beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, og det er enhver nisses skræk at skulle ende sine dage som grøn havenisse. Men det er altså lidt svært at sidde stille… En sjov og interaktiv juleforestilling proppet med skønne julesange. For børn i alderen 4-10 år – og deres forældre.

Læs mere..
Onsdag den 16. januar 2019
Andet
Højtlæsning for voksne
Kom og lyt, når bibliotekaren læser højt af en række bøger, der har noget til fælles. Eftermiddagens tema er: "Som at være der selv" og det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og koncentrere dig om at lytte. Efterfølgende vil vi over en kop kaffe tale om, hvad vi hver især fik ud af teksterne. Husk at tilmelde dig på biblioteket.

Læs mere..
Tirsdag den 22. januar 2019
Foredrag / møder
Kulturkaffe - Slip drømmene fri.
Foredrag med den modige eventyrer Benedicte Riis. Hun er opvokset på Hadsund-egnen, og som hun siger ” der er mange sjove ting at fortælle fra Als og Øster Hurup og Hadsund og det er jo alt sammen oplevelser, man bygger videre på livet igennem." Benedicte vil fortælle om at vove sig ud på dybt vand og slippe drømmene fri. Et foredrag med film, billeder og musik fra en vild sejltur over atlanten.

Læs mere..
Lørdag den 2. februar 2019
Musik
Nikolaj og Piloterne - 30 års jubilæum
Nikolaj Christensen og Piloterne har siden det anmelderroste debut-Album "Piloter" leveret en række ligefremme, iørefaldende og delvist selvbiografiske sange, der har smeltet sig ind i mange danskeres hjerter. Nu har Nikolaj og Piloterne taget 30 gange rundt om solen. Det skal fejres. De 30 års erfaring, der kløver skarpt ind i Nikolajs intenst-rustne røst, giver klangbund til at fortælle historier

Læs mere..
Lørdag den 16. februar 2019
For børn
Tør du røre ved kryb og kravl?
Vinterferiesjov for hele familien. Kom helt tæt på Kryb og Kravl når Terrariet – Reptile Zoo kommer forbi biblioteket og fortæller om slanger, øgler, skildpadder og fugleedderkopper. Se dyrene i levende live, og hvis du er meget modig, kan du også få lov at røre.

Læs mere..
Onsdag den 20. februar 2019
Andet
Højtlæsning for voksne
Kom og lyt, når bibliotekaren læser højt af en række bøger, der har noget til fælles. Aftenens tema er: "De psykologiske" og det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og koncentrere dig om at lytte. Efterfølgende vil vi over en kop kaffe tale om, hvad vi hver især fik ud af teksterne. Husk at tilmelde dig på biblioteket.

Læs mere..
Tirsdag den 26. februar 2019
Foredrag / møder
Fra dårlig hukommelse til klæbehjerne
Hvad er hemmeligheden bag at huske navne og… HVORFOR glemmer vi? Disse spørgsmål vil du få svar på i Ole Larsens foredrag ”Fra dårlig hukommelse til Klæbehjerne”, hvor du også vil få tips til enkle husketeknikker, som du med det samme kan anvende. I dette lærerige og underholdende foredrag lærer du kunsten at huske navne, ansigter, vigtige pointer m.m.

Læs mere..
Lørdag den 9. marts 2019
Musik
Lis Sørensen
Lis Sørensen er lige nu højaktuel i Toppen af Poppen og er mere end klar til at indtage scenerne. Med sig bringer hun en af Danmarks stærkeste bandopsætninger. Her er virkelig en sangerinde, som skiller sig ud, og hvis erfaring og passion skinner igennem på hver en scene.

Læs mere..
Tirsdag den 19. marts 2019
Underholdning
KulturKaffe med Claus Dalby
Claus Dalby holder nu for første gang foredrag. Han kommer med fortælling om haven i Risskov ved Aarhus. Her har han gennem mange år skabt en levende og frodig have opdelt i farveafstemte rum, der bugner af blomstrende vækster. Et svendestykke om selskabshaven, siger han selv. Der er selvfølgelig KulturKaffe til.

Læs mere..
Lørdag den 27. april 2019
Musik
Søs Fenger - stående koncert
En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi” (fra Toppen af poppen). Nye hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med. Søs har herudover udvalgt en række yndlingssange, der vil overraske og tage dig med.

Læs mere..
Mandag den 24. juni 2019 - Fredag den 9. august 2019
Andet
Bogsalg på Hadsund Bibliotek
På bibliotekerne går vi ind for bæredygtighed. Derfor sælger vi ud af de kasserede materialer, så de kan blive til glæde og gavn for dig. Hele sommeren kan du købe i den betjente åbningstid, så længe lager haves. Der er hygge til båd, sommerhus, campingvogn eller terrasseferien.

Læs mere..
Lørdag den 2. november 2019
Musik
Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæum
I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1’eren, det fejres med to eksklusive liveturnéer. I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit koncertsteder. Glæd dig til et genhør i anledning af 40 års jubilæet, for deres første albumudgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS