Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Onsdag den 25. september 2019 - Onsdag den 20. november 2019
Børn
Babyrytmik - i Hadsund
Til babyrytmik laver vi bl.a. sanglege og fagter, som I selv kan lave med jeres baby derhjemme. Vi har også tid til ro og til at putte, så din baby føler dit nærvær. Vi mødes 8 gange i Hadsund på hold med max 12 børn. Gratis - men tilmelding er nødvendig på www.mariagerfjordkulturskole.dk

Læs mere..
Torsdag den 14. november 2019
Teater
Salt
Hans Kirks roman 'Fiskerne' har sammen med en tragisk ulykke i 1893, hvor 26 fiskere fra Harboøre druknede, inspireret til den spændende og tankevækkende forestilling Salt. En fortælling om fattigdom og tro, om livet ved den barske vestkyst. Ved begravelsen bliver der i prædiken skelnet mellem de troende og de vantro. Det bliver starten på et religiøst røre i området ledet af Indre Mission.

Læs mere..
Torsdag den 14. november 2019
Teater
Spisning i KulturCafeen
KulturCafeen tilbyder en Pizzabuffet med salat til tilskuerne til teaterstykket SALT i Hadsund KulturCenter.

Læs mere..
Torsdag den 21. november 2019
Foredrag
Bogcafé: Guilty Pleasures - True Crime
Mere end hver tredje bog, der sælges i Danmark er en krimi, men også de virkelige kriminalsager er for alvor blevet et hit. Men er vi kyniske når vi elsker, at dykke ned i andres død og ulykke? Vi ser i denne bogcafé nærmere på, hvordan virkelighedens kriminalsager har inspireret de fiktive kriminalromaner. Så kom og vær med til en spændende aften – som ikke er for de sarte sjæle.

Læs mere..
Fredag den 6. december 2019
Teater
Julemandens Gave på Hadsund Bibliotek
Stykket omhandler to nisser, Pjanke og Pjok, som bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke: ’Hvorfor er der egentlig aldrig nogen, der giver julemanden en julegave til jul? Husk at både børn og voksne skal købe billet.

Læs mere..
Lørdag den 14. december 2019
Børn
Juletræsfest
Hadsund KulturCenter er rammen for en rigtig gammeldags juletræsfest. Der vil være dans, musik og sang, kaffe og småkager. Og hvem ved, måske kigger julemanden forbi med en godtepose til alle søde børn. Arrangeret af HKC, KulturCaféen, Frikvarteret og Skoleorkestret.

Læs mere..
Lørdag den 25. januar 2020
Børn
KREA-lørdag: Lav et flot dørskilt
Er der en lille designer gemt i dig, eller elsker du at være kreativ? Så kig ind på biblioteket, hvor du kan klippe, lime, male og dekorere dit eget dørskilt. Skiltet kan hænge på dørhåndtaget og er lavet af kraftigt pap. For børn i alle aldre – børn under 7 år kun ifølge med en voksen.

Læs mere..
Tirsdag den 28. januar 2020
Foredrag
Lysets børn med Merete Just
Kom og hør Merete Just fortælle om sin bog ”Lysets børn – en Himmerlandsfortælling” . Bogen skildrer et Danmark med små landbrugs- og husmandsbrug, hvor alt blev lagt til rette efter vejr og vind, og hvor usagte ord fylder en del. Merete stammer selv fra Hadsund.

Læs mere..
Tirsdag den 4. februar 2020
Foredrag
En gåtur fra Nordkap til Give
Forening Norden inviterer til et flot lysbilledforedrag med Helge Rude Kristensen, kendt fra programmet 'Familie på farten', hvor han fortæller om sin gåtur på 73 dage og 3.500 kilometer fra Nordkap til Give. Billetter kan købes på Himmerlandsbilletten og bibliotekerne.

Læs mere..
Onsdag den 5. februar 2020
Musik
Kor og Kulturkaffe
Hadsund Koret synger for, når Kulturkaffe afholder klangligt fællesskab. Koret vil optræde med et par numre, og derefter vil den stå på danske og kendte fællessange. I den velfortjente pause skylles halsen med en kop kaffe. Så kom og syng med dit næb.

Læs mere..
Fredag den 7. februar 2020
Børn
Musen, der ikke ville spises - Hadsund
Børneteatret Aktanten spiller: ”Musen, der ikke ville spises”. En fortælling om den lille nysgerrige mus, der godt kan lide ost. En dag vil den finde ud af, hvad alle de andre dyr på gården godt kan lide. Det hele går meget godt, indtil den lille mus møder katten! For de 3-6 årige.

Læs mere..
Mandag den 10. februar 2020 - Lørdag den 15. februar 2020
Børn
Vinterferie-KREA i Hadsund
Vinterferie – jubiii Kom ind på biblioteket og vær kreativ. Vi sætter forskellige materialer frem, så du kan blive klar til både Valentinsdag og fastelavn. Der er 1 kort og 1 maske pr. deltager - så længe lager rækker.

Læs mere..
Tirsdag den 25. februar 2020
Foredrag
Kim Faber og Janni Pedersen
Vi får besøg af journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken, der debuterede i marts 2019 med krimien ’Vinterland’ – en stærk, medrivende og anmelderrost roman om ondskab, ensomhed og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.

Læs mere..
Tirsdag den 10. marts 2020
Foredrag
KulturKaffe og Anna Mejlhede
Den karismatiske kvinde, præst og forfatter Anna Mejlhede vil på denne aften tage forskellige emner op fra sit forfatterskab. Særligt fra bøgerne ”Hjertesorg” og ”Livet er et mirakel”. Ved vi egentlig, hvad det vil sige at være menneske? Og ja, hvad er meningen med livet?Foto:Betina Fleron

Læs mere..
Fredag den 3. april 2020 - Mandag den 13. april 2020
Børn
Æggebingo på Hadsund Bibliotek
Påskeharen har været på spil og har gemt en masse påskeæg mellem hylder og bøger på biblioteket. Prøv om du kan finde alle påskeæggene. Bibliotekerne i Arden, Hadsund, Hobro, Mariager. Fra fredag d. 3. april til og med mandag d. 13. april. Både i den bemandede og ubemandede åbningstid.

Læs mere..
Mandag den 6. april 2020 - Onsdag den 8. april 2020
Børn
Påskekrea på Hadsund Bibliotek
Kom og dekorer din helt egen karsebakke med tusch, pailletter og måske et udklippet portrætfoto? Vi har både karsefrø og vat på lager, så karsebakken kan blive helt klar til at komme med hjem og pynte på påskebordet. Der er 1 karsebakke pr. deltager – så længe lager rækker.

Læs mere..
Lørdag den 25. april 2020
Musik
Carl Emil Petersen - SOLO
Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix“ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ”Frit Land“ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio”. Sange som “Liv Før Døden“, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits.

Læs mere..
Lørdag den 16. maj 2020
Børn
Da Moster Meta blev monsterbeskytter
Monsterbeskytteren Moster Meta begyndte som voksen at rejse ud i verden for at opleve alle de dyr, hun elsker. På én af disse rejser kom et monster til hende. I denne fortælling viser hun, hvordan hun mødte de monstre, der bor ved hende i dag med gak, løjer og skøre finurligheder.

Læs mere..
Mandag den 22. juni 2020 - Fredag den 7. august 2020
Andet
Bogsalg på Hadsund Bibliotek
Hvert år rydder vi op på hylderne, så vi har plads til nye materialer, derfor kan du hele sommeren komme forbi Hadsund Bibliotek og gøre et kup. Kig ned i lokale 6 over for biografen. Bøgerne betales i biblioteket. Uge 26 - 32 i bibliotekets betjente åbningstid.

Læs mere..
Lørdag den 22. august 2020
Musik
Dissing Las & Cross Band spiller Dylan
Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan-universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år, og som medvirkede på to af hans albums.

Læs mere..
Fredag den 11. september 2020
Musik
Mezzoforte i Danmark!
Islandske Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes! Hør hittet her: https://www.youtube.com/watch?v=gmSDTutGyIw

Læs mere..
Lørdag den 24. oktober 2020
Musik
Back to Back - stående koncert
Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, "Som De Andre Gør", "En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenester.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS