Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Lørdag den 27. april 2019
Musik
Søs Fenger - stående koncert
En uforglemmelig aften i selskab med Søs Fenger og hendes stjerneband. Hør sangene som f.eks., ”Holder Øje Med Dig”, ”Inderst Inde”, ”Sidste Time”, ”Hvor end jeg går hen”, nogle af de nyere radiohits ”Kun Et Liv” og ”Er Det Så Forbi” (fra Toppen af poppen). Nye hits som ”Du Er” og ”Jeg Elsker dig” er også med. Søs har herudover udvalgt en række yndlingssange, der vil overraske og tage dig med.

Læs mere..
Mandag den 24. juni 2019 - Fredag den 9. august 2019
Andet
Bogsalg på Hadsund Bibliotek
På bibliotekerne går vi ind for bæredygtighed. Derfor sælger vi ud af de kasserede materialer, så de kan blive til glæde og gavn for dig. Hele sommeren kan du købe i den betjente åbningstid, så længe lager haves. Der er hygge til båd, sommerhus, campingvogn eller terrasseferien.

Læs mere..
Lørdag den 21. september 2019
Andet
Madammernes Kvinde- & Venindedag
Kære kvinde, der er hygge, shopping og en kulturoplevelse i sigte. Søs Egelind slipper humoren løs, og giver dig et boost til et liv med en positiv kurs. Madammerne og medarrangører garanterer, at de kvinder der kommer, får en uforglemmelig dag med kaffe til. Tag din veninde, moster, kusine, nabo og alle andre kvinder du kender under armen til en mega-super-lækker lørdag i Hadsund KulturCenter.

Læs mere..
Fredag den 27. september 2019
Musik
Peter & De Andre Kopier-Larsens bedste
Der var en sang…… 30. september mistede hele Danmark sin stemme! Vi mistede den stemme som vi alle har sunget sammen med - lige fra børnehave til plejehjem. Kim Larsen sagde farvel til denne jord, og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. En stor del af de Gasolin’ og Kim Larsen sange, samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt.

Læs mere..
Tirsdag den 1. oktober 2019
Foredrag
KulturKaffe og Olsen-Banden
Er du en af dem, der stadig ikke har fået nok af Olsen-Banden, så kommer der et foredrag her: Per Kuskner tager med udgangspunkt i bogen “Min tid i gule sokker” os med en tur både foran og bag kameraet og giver et indblik i, hvem de tre Olsensmedlemmer var som mennesker. Per Kuskner viser både kendte og sjældne billeder og videoer fra Olsen-Bandens sjove skattekammer.

Læs mere..
Lørdag den 2. november 2019
Musik
Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæum
I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1’eren, det fejres med to eksklusive liveturnéer. I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit koncertsteder. Glæd dig til et genhør i anledning af 40 års jubilæet, for deres første albumudgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Læs mere..
Tirsdag den 5. november 2019
Foredrag
KulturKaffe og Landsforrædernes børn
Efter Anden Verdenskrig blev 13.521 danskere dømt for landsforræderi. Anne-Marie Christensen har over en årrække interviewet flere børn af dømte landsforrædere. Det blev til en bog, der for første gang beskriver den arv børnene fik. På aftenen vil hun fortælle sin egen og andres historie om, hvordan skammen fra dengang har fulgt efterkommerne i generationer.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS