Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Onsdag den 25. september 2019 - Onsdag den 20. november 2019
Børn
Babyrytmik - i Hadsund
Til babyrytmik laver vi bl.a. sanglege og fagter, som I selv kan lave med jeres baby derhjemme. Vi har også tid til ro og til at putte, så din baby føler dit nærvær. Vi mødes 8 gange i Hadsund på hold med max 12 børn. Gratis - men tilmelding er nødvendig på www.mariagerfjordkulturskole.dk

Læs mere..
Fredag den 1. november 2019
Musik
Morgensang på Hadsund Bibliotek
Uge 44 er Spil Dansk uge og Mariagerfjord Bibliotekerne inviterer derfor til morgensang fredag morgen. Alle er velkomne, så kom og syng dagen godt igang. Efter morgensangen giver biblioteket en kop kaffe eller te. Tilmelding er ikke nødvendigt - du møder bare op.

Læs mere..
Fredag den 1. november 2019
Børn
Gys i mørket
Vi slukker lyset og så er der dømt (u)hygge på biblioteket. Det bliver næsten som at være alene hjemme. Vi spiser pizza – og du må tage slik og sodavand med. I løbet af aftenen vil der være aktiviteter. Vi har små lommelygter, så der er også mulighed for at læse, eller gå på opdagelse - vidste du for eksempel at der er en uhyggelig kælder under biblioteket? Pak din sovepose og så ses vi! 9-12 år.

Læs mere..
Lørdag den 2. november 2019
Musik
Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæum
I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1’eren, det fejres med to eksklusive liveturnéer. I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit koncertsteder. Glæd dig til et genhør i anledning af 40 års jubilæet, for deres første albumudgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Læs mere..
Lørdag den 2. november 2019
Børn
Familierytmik på Hadsund Bibliotek
Kom og vær med til Junglerytmik for hele familien. I anledning af Spil Dansk Ugen får Mariagerfjord Bibliotekerne besøg af musik- og bevægelsespædagog Annette Møs. Vi skal allesammen spille trommer, synge og danse – og Annette har trommer med, så mindst hvert barn + voksen har en tromme at spille på. Vi kikker også i Annettes hemmelige kuffert og møder jungledyr til junglefesten. Det bliver SÅ sjovt!

Læs mere..
Tirsdag den 5. november 2019
Foredrag
KulturKaffe og Landsforrædernes børn
Efter Anden Verdenskrig blev 13.521 danskere dømt for landsforræderi. Anne-Marie Christensen har over en årrække interviewet flere børn af dømte landsforrædere. Det blev til en bog, der for første gang beskriver den arv børnene fik. På aftenen vil hun fortælle sin egen og andres historie om, hvordan skammen fra dengang har fulgt efterkommerne i generationer.

Læs mere..
Lørdag den 9. november 2019
Børn
KREA-lørdag på Hadsund Bibliotek
I anledning af DR og Bibliotekernes kampagne: ”Ord i mørket” stiller vi lysglas frem, som du kan dekorere med dine yndlingsord, sjove ord, uhyggelige ord, svære ord eller et lille rim måske? Kun fantasien sætter grænser. Biblioteket har glastuscher klar - og dit færdige dekorerede lysglas må selvfølgelig tages med hjem. 1 lysglas pr. deltager – så længe lager haves.

Læs mere..
Tirsdag den 12. november 2019
Foredrag
Slut fred med din medicin
Kom og oplev et underholdende foredrag om det, din læge ikke har tid til at fortælle dig om din medicin. Hvorfor udskriver min læge medicin med så mange bivirkninger? Hvad er en bivirkning? Hvad er kopi-medicin? Få svar, som får brikkerne til at falde på plads. Uden lægelatin og kemiske formler. Det er også foredraget for dig, der helst ikke tager medicin.

Læs mere..
Torsdag den 14. november 2019
Teater
Salt
Hans Kirks roman 'Fiskerne' har sammen med en tragisk ulykke i 1893, hvor 26 fiskere fra Harboøre druknede, inspireret til den spændende og tankevækkende forestilling Salt. En fortælling om fattigdom og tro, om livet ved den barske vestkyst. Ved begravelsen bliver der i prædiken skelnet mellem de troende og de vantro. Det bliver starten på et religiøst røre i området ledet af Indre Mission.

Læs mere..
Torsdag den 14. november 2019
Teater
Spisning i KulturCafeen
KulturCafeen tilbyder en Pizzabuffet med salat til tilskuerne til teaterstykket SALT i Hadsund KulturCenter.

Læs mere..
Torsdag den 21. november 2019
Foredrag
Bogcafé: Guilty Pleasures - True Crime
Mere end hver tredje bog, der sælges i Danmark er en krimi, men også de virkelige kriminalsager er for alvor blevet et hit. Men er vi kyniske når vi elsker, at dykke ned i andres død og ulykke? Vi ser i denne bogcafé nærmere på, hvordan virkelighedens kriminalsager har inspireret de fiktive kriminalromaner. Så kom og vær med til en spændende aften – som ikke er for de sarte sjæle.

Læs mere..
Fredag den 6. december 2019
Teater
Julemandens Gave på Hadsund Bibliotek
Stykket omhandler to nisser, Pjanke og Pjok, som bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke: ’Hvorfor er der egentlig aldrig nogen, der giver julemanden en julegave til jul? Husk at både børn og voksne skal købe billet.

Læs mere..
Lørdag den 14. december 2019
Børn
Juletræsfest
Hadsund KulturCenter er rammen for en rigtig gammeldags juletræsfest. Der vil være dans, musik og sang, kaffe og småkager. Og hvem ved, måske kigger julemanden forbi med en godtepose til alle søde børn. Arrangeret af HKC, KulturCaféen, Frikvarteret og Skoleorkestret.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS