Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Søndag den 19. januar 2020
Musik
Nytårskoncert med BigBanden
Kom og nyd den store musikalske oplevelse med BigBanden, som først spiller en times underholdningsmusik; efter pausen spilles der dansemusik. I pausen serveres to snitter, hvortil der kan købes drikkevarer. Pris: 160 kr. inkl. koncert og 2 snitter. Tilmelding på Ældre Sagens hjemmeside.

Læs mere..
Lørdag den 25. januar 2020
Børn
KREA-lørdag: Lav et flot dørskilt
Er der en lille designer gemt i dig, eller elsker du at være kreativ? Så kig ind på biblioteket, hvor du kan klippe, lime, male og dekorere dit eget dørskilt. Skiltet kan hænge på dørhåndtaget og er lavet af kraftigt pap. For børn i alle aldre – børn under 7 år kun ifølge med en voksen.

Læs mere..
Lørdag den 25. januar 2020
Foredrag
Mindfulness og mentaltræning
Kan du huske Pippi Langstrømpe, der ligger på en eng med et græsstrå i munden, og kigger op på skyerne? ...Det er bl.a. også Mindfulness. Katarina Nielsen, coach og terapeut, fortæller om, hvor du i en travl og stresset hverdag finder fred i dig selv.

Læs mere..
Tirsdag den 28. januar 2020
Foredrag
Lysets børn med Merete Just
Kom og hør Merete Just fortælle om sin bog ”Lysets børn – en Himmerlandsfortælling”. Bogen skildrer et Danmark med små landbrug- og husmandsbrug, hvor alt blev lagt til rette efter vejr og vind, og hvor usagte ord fylder en del. Merete stammer selv fra Hadsund.

Læs mere..
Mandag den 3. februar 2020
Musik
Fællessang i Revyens Ånd
Vær med til en hyggelig aften i fællessangens tegn. Under ledsagelse af Kulturskolens revyband og Mariagerfjord Lungekor, vil publikum være med til at synge skønne viser fra revyens verden; f.eks. "Glemmer du, så husker jeg det ord for ord”. Alle er velkomne. Der sælges kaffe og te i pausen

Læs mere..
Tirsdag den 4. februar 2020
Foredrag
En gåtur fra Nordkap til Give
Forening Norden inviterer til et flot lysbilledforedrag med Helge Rude Kristensen, kendt fra programmet 'Familie på farten', hvor han fortæller om sin gåtur på 73 dage og 3.500 kilometer fra Nordkap til Give. Billetter kan købes på Himmerlandsbilletten og bibliotekerne.

Læs mere..
Onsdag den 5. februar 2020
Musik
Kor og Kulturkaffe
Hadsund Koret synger for, når Kulturkaffe afholder klangligt fællesskab. Koret vil optræde med et par numre, og derefter vil den stå på danske og kendte fællessange. I den velfortjente pause skylles halsen med en kop kaffe. Så kom og syng med dit næb.

Læs mere..
Onsdag den 5. februar 2020
Foredrag
Temaeftermiddag om hjertesygdomme
Foredrag af Erik Berg Schmidt, professor, overlæge dr. med. og leder af regionens specialklinik for kolesterolregulerende behandling ved Aalborg Universitetshospital.

Læs mere..
Fredag den 7. februar 2020
Børn
Musen, der ikke ville spises - Hadsund
Børneteatret Aktanten spiller: ”Musen, der ikke ville spises”. En fortælling om den lille nysgerrige mus, der godt kan lide ost. En dag vil den finde ud af, hvad alle de andre dyr på gården godt kan lide. Det hele går meget godt, indtil den lille mus møder katten! For de 3-6 årige.

Læs mere..
Lørdag den 8. februar 2020 - Lørdag den 15. februar 2020
Børn
Vinterferie-KREA i Hadsund
Vinterferie – jubiii Kom ind på biblioteket og vær kreativ. Vi sætter forskellige materialer frem, så du kan blive klar til både Valentinsdag og fastelavn. Der er 1 kort og 1 maske pr. deltager - så længe lager rækker.

Læs mere..
Fredag den 21. februar 2020
Børn
Gaming by night i Hadsund
Er du mellem 9-12 år og vild med at game? Så kom og vær med til Gaming by Night. Vi spiser pizza og gamer hele aftenen. Det vil være muligt at vinde små præmier i løbet af aftenen. Det er tilladt at medbringe slik og sodavand, hvis man har lyst.

Læs mere..
Tirsdag den 25. februar 2020
Foredrag
Kim Faber og Janni Pedersen
Vi får besøg af journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken, der debuterede i marts 2019 med krimien ’Vinterland’ – en stærk, medrivende og anmelderrost roman om ondskab, ensomhed og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.

Læs mere..
Torsdag den 5. marts 2020
Andet
Affaldscafé - få styr på dit affald
Kom og hør når medarbejdere fra Affaldsteamet fortæller, hvordan man bedst sorterer sit affald. Har du prøvet at være i tvivl om, hvordan du sorterer bestemte typer affald? Her er muligheden for at spørge.

Læs mere..
Tirsdag den 10. marts 2020
Foredrag
KulturKaffe og Anna Mejlhede
Den karismatiske kvinde, præst og forfatter Anna Mejlhede vil på denne aften tage forskellige emner op fra sit forfatterskab. Særligt fra bøgerne ”Hjertesorg” og ”Livet er et mirakel”. Ved vi egentlig, hvad det vil sige at være menneske? Og ja, hvad er meningen med livet?Foto:Betina Fleron

Læs mere..
Torsdag den 2. april 2020
Foredrag
Hitlers fotograf
Jesper Bugge Kold fortæller om Adolf Hitlers fotograf, der besøgte Danmark under augustopgøret i 1943, og som spillede en direkte rolle i samarbejdspolitikkens sammenbrud i Danmark. I løbet af foredraget vil Jesper vise billeder fra hans tid i Danmark og fra Hitlers hovedkvarterer.

Læs mere..
Fredag den 3. april 2020 - Mandag den 13. april 2020
Børn
Æggebingo på Hadsund Bibliotek
Påskeharen har været på spil og har gemt en masse påskeæg mellem hylder og bøger på biblioteket. Prøv om du kan finde alle påskeæggene. Bibliotekerne i Arden, Hadsund, Hobro, Mariager. Fra fredag d. 3. april til og med mandag d. 13. april. Både i den bemandede og ubemandede åbningstid.

Læs mere..
Lørdag den 4. april 2020 - Onsdag den 8. april 2020
Børn
Påskekrea på Hadsund Bibliotek
Kom og dekorer din helt egen karsebakke med tusch, pailletter og måske et udklippet portrætfoto? Vi har både karsefrø og vat på lager, så karsebakken kan blive helt klar til at komme med hjem og pynte på påskebordet. Der er 1 karsebakke pr. deltager – så længe lager rækker.

Læs mere..
Lørdag den 25. april 2020
Musik
Carl Emil Petersen - SOLO
Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix“ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ”Frit Land“ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio”. Sange som “Liv Før Døden“, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits.

Læs mere..
Lørdag den 16. maj 2020
Børn
Da Moster Meta blev monsterbeskytter
Monsterbeskytteren Moster Meta begyndte som voksen at rejse ud i verden for at opleve alle de dyr, hun elsker. På én af disse rejser kom et monster til hende. I denne fortælling viser hun, hvordan hun mødte de monstre, der bor ved hende i dag med gak, løjer og skøre finurligheder.

Læs mere..
Mandag den 22. juni 2020 - Fredag den 7. august 2020
Andet
Bogsalg på Hadsund Bibliotek
Hvert år rydder vi op på hylderne, så vi har plads til nye materialer, derfor kan du hele sommeren komme forbi Hadsund Bibliotek og gøre et kup. Kig ned i lokale 6 over for biografen. Bøgerne betales i biblioteket. Uge 26 - 32 i bibliotekets betjente åbningstid.

Læs mere..
Lørdag den 22. august 2020
Musik
Dissing Las & Cross Band spiller Dylan
Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan-universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år, og som medvirkede på to af hans albums.

Læs mere..
Fredag den 11. september 2020
Musik
Mezzoforte i Danmark!
Islandske Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes! Hør hittet her: https://www.youtube.com/watch?v=gmSDTutGyIw

Læs mere..
Lørdag den 24. oktober 2020
Musik
Back to Back - stående koncert
Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, "Som De Andre Gør", "En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenester.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS