Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Lørdag den 21. september 2019
Andet
Madammernes Kvinde- & Venindedag
Kære kvinde, der er hygge, shopping og en kulturoplevelse i sigte. Søs Egelind slipper humoren løs, og giver dig et boost til et liv med en positiv kurs. Madammerne og medarrangører garanterer, at de kvinder der kommer, får en uforglemmelig dag med kaffe til. Tag din veninde, moster, kusine, nabo og alle andre kvinder du kender under armen til en mega-super-lækker lørdag i Hadsund KulturCenter.

Læs mere..
Onsdag den 25. september 2019
Andet
Højtlæsning for voksne (Hadsund)
Kom og lyt, når bibliotekaren læser højt af udvalgte bøger. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og koncentrere dig om at lytte. Bagefter får vi kop kaffe og diskuterer noget af indholdet i teksten. Hvis der er et ønske om det, er denne aften også opstarten af en Lytteklub. Kom og hør mere om, hvad der fremover skal ske med højtlæsning for voksne på biblioteket.

Læs mere..
Onsdag den 25. september 2019 - Onsdag den 20. november 2019
Børn
Babyrytmik - i Hadsund
Til babyrytmik laver vi bl.a. sanglege og fagter, som I selv kan lave med jeres baby derhjemme. Vi har også tid til ro og til at putte, så din baby føler dit nærvær. Vi mødes 8 gange i Hadsund på hold med max 12 børn. Gratis - men tilmelding er nødvendig på www.mariagerfjordkulturskole.dk

Læs mere..
Fredag den 27. september 2019
Musik
Peter & De Andre Kopier-Larsens bedste
Der var en sang…… 30. september mistede hele Danmark sin stemme! Vi mistede den stemme som vi alle har sunget sammen med - lige fra børnehave til plejehjem. Kim Larsen sagde farvel til denne jord, og efterlod sig et imponerende bagkatalog af sange. En stor del af de Gasolin’ og Kim Larsen sange, samt anekdoterne omkring dem, fremfører Peter & De Andre Kopier med største glæde, energi og respekt.

Læs mere..
Mandag den 30. september 2019
Andet
Sundhedstjek for alle
Vil du gerne have tjekket din sundhed? Mariagerfjord Kommunes Sundhedscentre tilbyder rådgivning på biblioteket. Du kan få målt blodtryk, muskelmasse og fedtmasse, samt få udregnet dit BMI, hvis du ønsker det. Efterfølgende kan du få en snak om dine resultater, og om sundhed generelt. Få også gode råd om rygestop. Ingen tilmelding, du møder bare op.

Læs mere..
Tirsdag den 1. oktober 2019
Foredrag
KulturKaffe og Olsen-Banden
Er du en af dem, der stadig ikke har fået nok af Olsen-Banden, så kommer der et foredrag her: Per Kuskner tager med udgangspunkt i bogen “Min tid i gule sokker” os med en tur både foran og bag kameraet og giver et indblik i, hvem de tre Olsensmedlemmer var som mennesker. Per Kuskner viser både kendte og sjældne billeder og videoer fra Olsen-Bandens sjove skattekammer.

Læs mere..
Mandag den 7. oktober 2019
Andet
Vævestrik
Jette Roed Helbo fortæller om sit arbejde med at udvikle nye strikkemodeller og dertilhørende strikke kits. Derefter bliver der mulighed for selv at afprøve en af strikketeknikkerne, nemlig vævestrik. Det er en enkel teknik, der giver fine muligheder for at få farver/mønster på kanterne i sit strikketøj. Medbring gerne garn og pinde i forskellige tykkelser /kvaliteter.

Læs mere..
Mandag den 14. oktober 2019 - Lørdag den 19. oktober 2019
Børn
EfterårsferieKREA på Hadsund Bibliotek
Vidste du, at mexicanerne hvert år d. 2. november fejrer de døde med smilende skeletter, farverige sukkerkranier og festlige optog? Vær med til at fejre Día de los Muertos i hele efterårsferien. Biblioteket har mosgummi, lim, tuscher og magneter klar ved KREA-bordet.

Læs mere..
Fredag den 1. november 2019
Musik
Morgensang på Hadsund Bibliotek
Uge 44 er Spil Dansk uge og Mariagerfjord Bibliotekerne inviterer derfor til morgensang fredag morgen. Alle er velkomne, så kom og syng dagen godt igang. Efter morgensangen giver biblioteket en kop kaffe eller te. Tilmelding er ikke nødvendigt - du møder bare op.

Læs mere..
Fredag den 1. november 2019
Børn
Gys i mørket
Vi slukker lyset og så er der dømt (u)hygge på biblioteket. Det bliver næsten som at være alene hjemme. Vi spiser pizza – og du må tage slik og sodavand med. I løbet af aftenen vil der være aktiviteter. Vi har små lommelygter, så der er også mulighed for at læse, eller gå på opdagelse - vidste du for eksempel at der er en uhyggelig kælder under biblioteket? Pak din sovepose og så ses vi! 9-12 år.

Læs mere..
Lørdag den 2. november 2019
Musik
Rugsted & Kreutzfeldt 40 års jubilæum
I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1’eren, det fejres med to eksklusive liveturnéer. I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit koncertsteder. Glæd dig til et genhør i anledning af 40 års jubilæet, for deres første albumudgivelse “Rugsted & Kreutzfeldt”.

Læs mere..
Lørdag den 2. november 2019
Børn
Familierytmik på Hadsund Bibliotek
Kom og vær med til Junglerytmik for hele familien. I anledning af Spil Dansk Ugen får Mariagerfjord Bibliotekerne besøg af musik- og bevægelsespædagog Annette Møs. Vi skal allesammen spille trommer, synge og danse – og Annette har trommer med, så mindst hvert barn + voksen har en tromme at spille på. Vi kikker også i Annettes hemmelige kuffert og møder jungledyr til junglefesten. Det bliver SÅ sjovt!

Læs mere..
Tirsdag den 5. november 2019
Foredrag
KulturKaffe og Landsforrædernes børn
Efter Anden Verdenskrig blev 13.521 danskere dømt for landsforræderi. Anne-Marie Christensen har over en årrække interviewet flere børn af dømte landsforrædere. Det blev til en bog, der for første gang beskriver den arv børnene fik. På aftenen vil hun fortælle sin egen og andres historie om, hvordan skammen fra dengang har fulgt efterkommerne i generationer.

Læs mere..
Lørdag den 9. november 2019
Børn
KREA-lørdag på Hadsund Bibliotek
I anledning af DR og Bibliotekernes kampagne: ”Ord i mørket” stiller vi lysglas frem, som du kan dekorere med dine yndlingsord, sjove ord, uhyggelige ord, svære ord eller et lille rim måske? Kun fantasien sætter grænser. Biblioteket har glastuscher klar - og dit færdige dekorerede lysglas må selvfølgelig tages med hjem. 1 lysglas pr. deltager – så længe lager haves.

Læs mere..
Tirsdag den 12. november 2019
Foredrag
Slut fred med din medicin
Kom og oplev et underholdende foredrag om det, din læge ikke har tid til at fortælle dig om din medicin. Hvorfor udskriver min læge medicin med så mange bivirkninger? Hvad er en bivirkning? Hvad er kopi-medicin? Få svar, som får brikkerne til at falde på plads. Uden lægelatin og kemiske formler. Det er også foredraget for dig, der helst ikke tager medicin.

Læs mere..
Torsdag den 14. november 2019
Teater
Salt
Hans Kirks roman 'Fiskerne' har sammen med en tragisk ulykke i 1893, hvor 26 fiskere fra Harboøre druknede, inspireret til den spændende og tankevækkende forestilling Salt. En fortælling om fattigdom og tro, om livet ved den barske vestkyst. Ved begravelsen bliver der i prædiken skelnet mellem de troende og de vantro. Det bliver starten på et religiøst røre i området ledet af Indre Mission.

Læs mere..
Torsdag den 14. november 2019
Teater
Spisning i KulturCafeen
KulturCafeen tilbyder en Pizzabuffet med salat til tilskuerne til teaterstykket SALT i Hadsund KulturCenter.

Læs mere..
Torsdag den 21. november 2019
Foredrag
Bogcafé: Guilty Pleasures - True Crime
Mere end hver tredje bog, der sælges i Danmark er en krimi, men også de virkelige kriminalsager er for alvor blevet et hit. Men er vi kyniske når vi elsker, at dykke ned i andres død og ulykke? Vi ser i denne bogcafé nærmere på, hvordan virkelighedens kriminalsager har inspireret de fiktive kriminalromaner. Så kom og vær med til en spændende aften – som ikke er for de sarte sjæle.

Læs mere..
Fredag den 6. december 2019
Teater
Julemandens Gave på Hadsund Bibliotek
Stykket omhandler to nisser, Pjanke og Pjok, som bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke: ’Hvorfor er der egentlig aldrig nogen, der giver julemanden en julegave til jul? Husk at både børn og voksne skal købe billet.

Læs mere..
Lørdag den 14. december 2019
Børn
Juletræsfest
Hadsund KulturCenter er rammen for en rigtig gammeldags juletræsfest. Der vil være dans, musik og sang, kaffe og småkager. Og hvem ved, måske kigger julemanden forbi med en godtepose til alle søde børn. Arrangeret af HKC, KulturCaféen, Frikvarteret og Skoleorkestret.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS