Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Torsdag den 2. april 2020
Foredrag
Hitlers fotograf
Jesper Bugge Kold fortæller om Hitlers fotograf, der besøgte Danmark i 1943, og spillede en direkte rolle i samarbejdspolitikkens sammenbrud i Danmark. Foredraget er rigt på billeder. Billetter købes i døren. Tilmeld. via lokalarkivet-hadsund@outlook.dk eller efter 15. marts på 9387 9560.

Læs mere..
Fredag den 3. april 2020 - Mandag den 13. april 2020
Børn
AFLYST: Æggebingo på Hadsund Bibliotek
Påskeharen har været på spil og har gemt en masse påskeæg mellem hylder og bøger på biblioteket. Prøv om du kan finde alle påskeæggene. Bibliotekerne i Arden, Hadsund, Hobro, Mariager. Fra fredag d. 3. april til og med mandag d. 13. april. Både i den bemandede og ubemandede åbningstid.

Læs mere..
Lørdag den 4. april 2020 - Onsdag den 8. april 2020
Børn
AFLYST: Påskekrea på Hadsund Bib
Kom og dekorer din helt egen karsebakke med tusch, pailletter og måske et udklippet portrætfoto? Vi har både karsefrø og vat på lager, så karsebakken kan blive helt klar til at komme med hjem og pynte på påskebordet. Der er 1 karsebakke pr. deltager – så længe lager rækker.

Læs mere..
Tirsdag den 7. april 2020
Foredrag
AFLYST: Holger Bech Nielsen
Mød manden, der om nogen repræsenterer den danske forskning internationalt – og mød samtidig en mand, der brænder for emnet – og på indlevende og humoristisk vis giver interessen videre! I samarbejde med Lille Skole for Voksne Nordjylland.

Læs mere..
Lørdag den 25. april 2020
Musik
Carl Emil Petersen - SOLO
Efter det guld-sælgende og DMA vindende album “Grand Prix“ med bl.a. den ikoniske fædrelandshymne ”Frit Land“ opløstes Ulige Numre, og Carl Emil Petersen gik solo med albummet “Natradio”. Sange som “Liv Før Døden“, ”Skærgården” og ”Finale På Et Filmset” blev store radiohits.

Læs mere..
Lørdag den 25. april 2020
Musik
Carl Emil P. / Mariagerfjord Pigekor
Koncert med først Mariagerfjord Pigekor og derefter Carl Emil Petersen. ca. 45 minutter med Pigekoret og 1 time med Carl Emil Petersen.

Læs mere..
Lørdag den 16. maj 2020
Børn
Da Moster Meta blev monsterbeskytter
Monsterbeskytteren Moster Meta begyndte som voksen at rejse ud i verden for at opleve alle de dyr, hun elsker. På én af disse rejser kom et monster til hende. I denne fortælling viser hun, hvordan hun mødte de monstre, der bor ved hende i dag med gak, løjer og skøre finurligheder.

Læs mere..
Mandag den 22. juni 2020 - Fredag den 7. august 2020
Andet
Bogsalg på Hadsund Bibliotek
Hvert år rydder vi op på hylderne, så vi har plads til nye materialer, derfor kan du hele sommeren komme forbi Hadsund Bibliotek og gøre et kup. Kig ned i lokale 6 over for biografen. Bøgerne betales i biblioteket. Uge 26 - 32 i bibliotekets betjente åbningstid.

Læs mere..
Lørdag den 22. august 2020
Musik
Dissing Las & Cross Band spiller Dylan
Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan-universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross som turnerede med selveste ”Uncle Bob” i tre år, og som medvirkede på to af hans albums.

Læs mere..
Fredag den 11. september 2020
Musik
Mezzoforte i Danmark!
Islandske Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og de var det første band fra Island, der turnerede internationalt med stor succes! Hør hittet her: https://www.youtube.com/watch?v=gmSDTutGyIw

Læs mere..
Mandag den 5. oktober 2020
Foredrag
Svend Brinkmann: Hvad er et menneske?
Er evig forandring efterhånden det eneste permanente i vores liv? Med udgangspunkt i sine samfundskritiske bøger spørger Svend Brinkmann på denne aften, om vi har nået grænsen for, hvor megen fleksibilitet og omstillingsparathed, mennesker kan kapere. I samarbejde med Lille Skole for Voksne.

Læs mere..
Lørdag den 24. oktober 2020
Musik
Back to Back - stående koncert
Siden deres albumdebut med ”Den Første” i 1987, har den danske popduo Back to Back markeret sig som nogle af landets største sangskrivere. Hits som ”Jonathan”, ”En Som Dig”, "Som De Andre Gør", "En Elsker Som Dig” m.fl er blevet en fast del af radioerne og streamingtjenester.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS