Hadsund Kulturcenter

Kommende arrangementer

Mandag den 23. november 2020 - Mandag den 21. december 2020
Børn
Adventsquiz på Hadsund Bibliotek
Kom og gæt med i vores adventsquiz for børn. Hver uge er der et nyt julespørgsmål og fede præmier til den heldige vinder. Du kan deltage i quizzen hele december måned i både den betjente og selvbetjente åbningstid.

Læs mere..
Fredag den 4. december 2020
Børn
Julefis med Trille og Tralle
Skovnisserne Trille og Tralle elsker at drille skovens dyr - men rævemor driller også og snupper Trille og Tralles nissetøj. Hvordan får de nu julestemningen tilbage? En sjov og musikalsk fortælling for hele familien med Susanne Breuning og Bente Eskesen som de skøre nisser.

Læs mere..
Torsdag den 10. december 2020
Andet
Julehygge
Derfor fejrer man Lucia i de nordiske lande. Bente Bressendorf fortæller om Lucia og om jul i andre nordiske lande. Bente læser også Johannes Møllehaves fortælling om De hellige tre konger samt dele af Peters jul. Desuden gennemgår hun nordiske julesange og -salmer.

Læs mere..
Tirsdag den 26. januar 2021
Andet
Bogcafé: Årets bøger i Hadsund
Kom og bliv inspireret, når bibliotekarerne kommer med gode ideer til vinterens og forårets læsning.

Læs mere..
Tirsdag den 2. februar 2021
Foredrag
KulturKaffe med Kristian Bech
Som sunket i jorden, med TV2-vært, Kristian Bech. Hvert år forsvinder mange danskere, de fleste dukker op igen. Men ikke alle. Kristian Bech fortæller om ideen til programmet og jagten på de forsvundne. Om spændingen samt op- og nedture for medvirkende, pårørende og de forsvundne.

Læs mere..
Onsdag den 10. februar 2021
Foredrag
Islændinge og Island
Troels Jensen, Hadsund, fortæller om islændinge og Island, som fascinerer ham meget. Hans fortælling er baseret på jurastudier på Universitetet i Reykjavik et semester i 2015 samt tre ugers rundrejse i hele Island i 2002. Island er bl.a. kendt for geysere og varme kilder.

Læs mere..
Torsdag den 4. marts 2021
Andet
Hvad gør jeg med mit affald? (Hadsund)
Har du nogensinde skulle sortere dit affald og været i tvivl om, hvad du skal gøre med det? Hjælpen er nær, når medarbejdere fra Affaldsteamet kommer og gør os klogere på vores affald. I samarbejde med Affaldsteamet Mariagerfjord.

Læs mere..
Lørdag den 6. marts 2021
Musik
Koncert Mariagerfjord Musikforsyning
Mariagerfjord Musikforsyning giver en forårskoncert hvor glæde, lys og optimisme er temaet i en tid hvor verden har ligget underdrejet p.g.a. covid 19. Dirigent Erik Støvring har sammensat et spændende program, hvor bl.a. "fællessang" er indbefattet. Glæd dig.

Læs mere..
Onsdag den 7. april 2021
Teater
De tre musketerer
Intriger, fægtescener, kærlighed, onde skurke og ædle helte. Alexander Dumas udødelige roman De tre musketerer rummer det hele. Alle romanens figurer bliver spillet, sunget og danset i denne opdaterede teaterudgave med masser af komik, tilsat kendte hits fra operaer, operetter og musicals.

Læs mere..

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Hadsund Bibliotek 97 11 46 30          KulturCafeen 98 57 10 26          Hadsund Bio 1+2 98 57 10 46          Frivillig i bio          Mere om HKC    

Nordjysk Webdesign ApS